United generobrer førstepladsen i comeback-sejr

Manchester United er igen at finde i toppen af Premier League efter de grundlagde endnu en udebanesejr på et flot comeback med Cavani og Fernandes i spidsen.

Der var på forhånd lagt maksimalt pres på Manchester United da City tidligere på aftenen overtog førstepladsen i Premier League.

Hvorvidt det var pres, nerver eller blot det sædvanlige udebanesyndrom, så kom United bagud efter blot fem minutters spil. Aaron Wan-Bissaka fejlbedømte forsvarslinjen, hvilket tillod Lookman at løbe bag Maguire. Den vævre angriber var kølig foran mål, hvor en prisgivet De Gea kunne samle bolden op fra eget net.

Uniteds ’shaky’ start lod til at sætte sig i spillerne, hvor særligt Pogba virkede frustreret med uprovokerede boldtab og voldsomme indgreb.

Imens minutterne skred fremad kom United bedre med i pasningsspillet og midtbanen med Fred og Pogba og Fernandes mere indspillet.

Sidstnævnte havde noget at revanche fra Liverpool-opgøret, og tog også taktstokken da han udfordrede Areola med et langskud, der tog stolpe. Den efterfølgende retur endte igen hos portugiseren på kanten af feltet, der lagde bolden ind i feltet. I en lavtflyvende højde fik Areola mistimet sit indgreb og bokset bolden ned for fødderne af Cavani. Den 33-årige skarpretter kvitterede for gaven, og bragte balance i regnskabet.

Maguire var kort tid efter tæt på at sikre gæsterne føringen, men United-kaptajnen mangler stadig at finde sigtekornet i denne sæson. Derfor gik de to hold til pause med 1-1.

Vi skulle frem til det 65. minut før 2. halvlegs første reelle chance indtraf. Paul Pogba driblede igennem en Fulham-hær omkring felthjørnet inden han affyrede kanonen mod det lange hjørne. Magisk aktion af den udskældte franskmand, der lige siden Mino Raiola-miseren har brillieret på banen.

Loftus-Cheek var i flere omgange tæt på at bringe Fulham tilbage i opgøret, men lejesvenden fra Chelsea manglede skarpheden i sine afslutninger.

Derfor blev det ved en smal United-sejr, der altså generobrer førstepladsen i tabellen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Startopstilling: Solskjær giver Rashford en pause

Solskjær: Vi tænker ikke på titelræs