United har inviteret Glazer til touren

Manchester Uniteds direktør, David Gill, bekræfter, at Manchester United har inviteret Malcolm Glazer og hans familie til holdets kampe i USA i juli måned…

Manchester Uniteds direktør, David Gill, bekræfter, at Manchester United har inviteret Malcolm Glazer og hans familie til holdets kampe i USA i juli måned.

Ejeren af Tampa Bay Buccaneers ejer i øjeblikket 18.25% af Manchester United og skulle have pønset på at købe resten af klubben flere gange, men dette har han selv afvist tidligere.

“Han vil forhåbentlig besøge os, når vi er på turné derovre til sommer.
Jeg er sikker på, at han og nogle familiemedlemmer vil dukke op til en kamp og vi vil være glade for, at se dem der,” siger David Gill, som i weekenden var i Florida for at afholde møed med Glazer, som er klubbens andenstørste aktionær.

“Det var et normalt møde med vores aktionær, som blev holdt i Florida. Jeg var derovre for at tale om klubben og om vores resultater de seneste 6 måneder.
Det var første gang jeg mødte ham siden da og vi talte derfor om forskellige ting i klubben som fx. den kommercielle side,” udtaler Gill til BBC og bekræfter altså rygterne om, at de skulle have diskuteret hvordan man kunne udnytte Manchester Uniteds store globale fanbase.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Queiroz: Jeg skifter til Manchester United

Næste artikel

United har sikret sig Pique

ANNONCE