United i FA Cup-finalen efter straffesparkskonkurrence

Victor Lindelöf blev søndagens helt, da han scorede det sidste og afgørende straffespark, der sendte Manchester United i FA Cup-finalen.

Manchester United er videre til finalen i FA Cuppen.

Det sker efter en tæt straffesparkskonkurrence, som de røde djævle vandt med 7-6 efter et nulløse 120 minutter med fodbold.

Der var ellers ikke det store at skrive hjem om i løbet af kampen. Man kan roligt sige, at spillet på banen ikke levede op til den store scene, det engelske nationalstadion Wembley, som kampen blev afviklet på.

Brighton startede energisk ud og viste sig mest angrebsivrige. De røde djævle havde dog kontrol over modstanderholdets offensiv. Efter en spændende begyndelse på kampen, hvor spillet bølgede frem og tilbage, blev spillet afbrudt af flere spilafbrydelser i form af frispark og småskader.

De to hold kæmpede efterfølgende med at låse hinandens defensiver op.

I slutningen af den ordinære spilletid havde begge holds spillere tydeligt trætte ben, hvilket tog tempoet og kvaliteten ud af kampen.

United møder Manchester City i finalen, der spilles lørdag den 3. juni.

KAMPINFO: Brighton 0-0 Manchester United
(Straffespark 6-7)

 

Du kan se højdepunkterne fra kampen her:

1 kommentar
  1. Helt låst og småkedeligt opgør hvor sejren ku være gået begge veje.

    Manglede intensitet og nerve det meste af de 120 min fodbold, dramaet viste sig en smule under straffespark konkurrencen uden at blive rigtig nervepirrende da alle jo bare klaskede kuglen ind, selv straffesparkene var småkedelige😊

    Nå men vi vendt heldigvis og er i finalen.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstillinger: Rashford starter på Wembley

Næste artikel

David de Gea efter straffesparkskonkurrence: Jeg var forberedt og forsøgte at presse sparkerne

ANNONCE