David de Gea efter straffesparkskonkurrence: Jeg var forberedt og forsøgte at presse sparkerne

David de Gea formåede ikke at få hænderne på et straffespark, men Manchester United vandt alligevel straffesparkskonkurrencen.

Efter 120 minutters dødvande i aftenens FA Cup-semifinale mod Brighton skulle det afgøres i straffesparkskonkurrence.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Manchester United vandt, efter Brightons Solly March bankede bolden over målet, hvorfor De Røde Djævle nu er kvalificeret til FA Cup-finalen.

Efter kampen er David de Gea fuld af roser overfor dagens modstander.

– Det var en yderst tæt kamp, hvor vi spillede mod et virkelig godt hold. Brighton spiller virkelig god fodbold. Nu er vi i finalen, men vi har en anden stor kamp på torsdag (mod Tottenham, red.), så vi skal tage hjem og restituere hurtigt, siger spanieren til BBC efter straffesparkskonkurrencen.

David de Gea anerkender også modstanderens spark i straffesparkskonkurrencen, men han pointerer, at han forsøgte at presse deres sparkere.

– Det var gode straffespark. Jeg var forberedt som altid, og jeg forsøgte at presse sparkerne, siger han.

I finalen skal Manchester United møde rivalerne fra Manchester City. David de Gea er håbefuld i forhold til at kunne vinde endnu et trofæ trods en stærk modstander.

– Der er stadig lang tid til finalen, men det bliver en stor kamp mod en af de bedste hold i europa og i verden. Vi viste, at vi hjemme kunne slå dem, så lad os håbe.

Med dagens avancement til finalen mener David de Gea, at Manchester United har gang i en fin sæson på trods af torsdagens skuffende Europa League-exit.

– Vi er på det rette spor. Vi har vundet et trofæ, vi er i endnu en finale og vi kæmper om top fire. Det er ikke nok, men det er et stort skridt fremad i forhold til sidste sæson, slutter spanieren.

1 kommentar
  1. Tja De Gea har aldrig været god til straffespark hvilket hans elendige statistik også tydeligt afslører.

    Hans bedste aktion idag var alligevel da han lige “smadrede” 11 meter pletten inden March sparkede 2 meter over mål😉👍

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

United i FA Cup-finalen efter straffesparkskonkurrence

Næste artikel

Ten Hag tilfreds med Lindelöf: Han er generelt meget cool

ANNONCE