United i nye problemer med FIFA

Problemstillingen har længe været kendt. 2 dage før FA Cup finalen skal Frankrig møde Brasilien, i en kamp til ære for FIFA, som iår fylder 100 år. FIFA…

Problemstillingen har længe været kendt.

2 dage før FA Cup finalen skal Frankrig møde Brasilien, i en kamp til ære for FIFA, som iår fylder 100 år.
FIFA har forlængst givet de to landstrænere fuld snor til, at udtage de spillere som de lyster, og det er selvom der spilles FA Cup finale blot 2 dage efter.

Igår blev problemet så en realitet, da Frankrigs landstræner valgte at udtage Mikael Silvestre.
Denne udtagelse har Manchester United selvfølgelig afvist, og vil ikke frigive Silvestre inden den uhyrevigtige kamp i Cardiff.

Landstræner, Jaques Santini, har gået på kompromis med Marseille og Monaco om ikke, at udtage deres spillere pg.a. henholdsvis UEFA Cup-finale og en vigtig ligakamp.
Men så snart det gælder verdens ældste og mest traditionsrige turnering, så er verden en helt anden.

“Fifa er fuldstændig klar over FA Cup Finalen og alle de traditioner, som der hører med, men dette er en jubilæumskamp, som kun spilles en gang på 100 år.
Vi håber, at der ikke bliver stor ballade om dette, og håber, at der vil kunne blive indgået et kompromis på fredelig vis,” siger en talsmand fra FIFA til ITV.

Louis Saha er også udtaget til kampen, men han kan alligevel ikke spille med i finalen pg.a. hans tidligere kampe for Fulham.
Kleberson ved endnu ikke om han er udtaget til sydamerikanernes trup.

Forrige artikel

Villa-United bliver sendt på Sky

Næste artikel

Fergie insisterer: Mickey spiller

ANNONCE