United ikke slået ud af købs problemer

Manchester Uniteds jagt på David Beckhams afløser har indtil nu været forgæves, og det blev ikke mindst værre, efter Ronaldinho valgte FC Barcelona for næsen af de engelske mestre.

Sir Alex Ferguson har udtalt sig en skuffelse over Ronaldinho, efter brasillieren i sidste ende valgte FC Barcelona, fremfor Manchester United, som ellers i flere måneder havde forhandlet med hans nu tidligere klub, Paris Saint Germain.
“Jeg er skuffet, dog ikke dybt skuffet over ham. Vi har før misset spillere, men det har aldrig stoppet os i, at købe en anden,” fortalte Sir Alex Ferguson til Manchester Evening News, og fortalte, at han ikke fik et klart signal fra Ronaldinho om han ville spille for de røde djævle, da forhandlingerne gik gennem hans bror, Robert Assis, da Ronaldinho ikke kunne engelsk.

United er ikke desperate efter afløser

Samtidig med Sir Alexs beklagelse over Ronaldiho, kunne direktøren i Manchester United, Peter Kenyon berolige os fans, at klubben ikke har intentioner om, at lave et haste indkøb på en afløser på højrekanten.

Den engelske trup er nu i USA; hvor de er ved at forberede sig på de kommende kampe på deres USA tour, og Kenyon vil koncentrere på at gøre denne tour en succes, fremfor at lave nogle hasteindkøb.

“Vi er ikke slået ud efter denne oplevelse, fordi vi mener stadig, at vi er klar til en ny sæson.
Vi vil ikke købe ny spiller bare fordi vi ikke fik Ronaldinho. Det er ikke hvad vores fans vil have,” fortalte Peter Kenyon, ifølge Soccerage, og tager det stille og roligt med flere indkøb:

“Champions League deadlinen er den 31. august, så vi vil sætte os ned, og tale om hvad der skal ske, mens vi er herovre.
Hvis vi starter sæsonen med den trup vi har nu, så vil ingen blive skuffede,” fortsatte han.

Manchester United var ellers meget sikre på, at få Ronaldinho, men klubben satte selv spørgsmål tegn til ham, efter flere måneders forhandlinger:
“Vi føler, at Ronaldinho har skuffet os, men vi må bare komme videre.
Der var til sidst en stigende bekymring om spilleren i virkeligheden ville spille for Manchester United. Det ville være et dårligt køb ligemeget hvor god spillerens så var, hvis han ikke ønskede at spille for klubben,” fortalte Peter Kenyon.

Forrige artikel

Robson: Dyer forsvinder ikke

Næste artikel

Ny assistenttræner skal komme udefra

ANNONCE