United indgår nyt samarbejde

Manchester United søger hele tiden nye muligheder for talentsamarbejde, og har i dag sikret en både økonomisk og sportslig forstærkning i form af en…

Manchester United søger hele tiden nye muligheder for talentsamarbejde, og har i dag sikret en både økonomisk og sportslig forstærkning i form af en sponsoraftale med afrikanske Globacom Limited. Globacom Limited er det førende teleselskab i Vestafrika primært med netværk i Nigeria, Benin og Ghana.

Sponsoraftalen giver Manchester United godt fem millioner amerikanske dollars årligt over fem år. Det vil sige 25 millioner amerikanske dollars sammenlagt, eller små 125000000 danske kroner. Det oplyser hjemmesiden SportsProMedia.com.

Til gengæld skal en række vestafrikanske spillere blive givet chancen årligt på Manchester Uniteds fodboldakademi. På den måde håber Globacoms direktør, Paddy Adenuga, at unge talenter fra Nigeria, Benin og Ghana vil bryde igennem på den store fodboldscene.

”Vi (Globacom, red.) har altid gjort noget særligt ud af at identificere, udvikle og skabe platforme for de unge gennem fodbold. Dette nye partnerskab med verdens største og mest populære fodboldklub vil uden tvivl skabe drivkraft blandt børnene i Nigeria, Benin og Ghana, og give dem muligheden for at blive verdensstjerner,” udtaler Paddy Adenuga til den afrikanske presse.

Forrige artikel

Optakt: Manchester United – CSKA Moskva

Næste artikel

Aftenens Champions League-startopstilling

ANNONCE