United indleder Europa League med skuffende nederlag

En kamp uden nogle rigtige højdepunkter udover et hårdt dømt straffespark efter hånd på bolden af Lisandro Martínez sender tre point til Spanien.

Torsdag aften blev Europa League gruppespillet indledt med en kamp mod Real Sociedad med et skuffende 1-0 nederlag.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Manchester United havde seks nye spillere i startopstillingen, men var ikke ligefrem sprudlende med ny energi. Dette ses tydeligt i første halvleg hvor det eneste moment der var værd at notere, var et mål af Cristiano Ronaldo, som dog var offside.

Efter 57 minutter er der et yderst tvivlsomt straffespark til Real Sociedad. Lisandro Martínez kastede sig ned for at blokere et skud i feltet, hvor bolden rammer hans lår og hopper op på hans arm. Hvordan det er et straffeskarp kan diskuteres, men Real Sociedads Brais Mendéz omsætter til mål efterfølgende.

Selvom holdet var bagud var der ikke megen intensitet og unge spillere som Garnacho og McNeil, begge på 18, blev sendt på banen for at jagte mål, men det blev aldrig rigtig spændende. En kamp der lugtede af 0-0 og det eneste der kom i vejen for et point, var en meget tvivlsom VAR dom der gav et straffespark.

Kampinfo: Manchester United 0 – 1 Real Sociedad

0-1: Mendéz 58′

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Startopstilling: Casemiro, Ronaldo og Maguire fra start

Næste artikel

Risiko for aflysning af PL-runde

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
1
Share