United interesseret i Anderlecht talent

Vincent Kompany blev i starten af den nye sæson belønnet for sine fremskridt med en plads på førtseholdet, og han har siden hen imponeret i Anderlechts Champions League kampe.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Kompanys gode spil har ført til en plads på det Belgiske landsholdhold, og han menes, at være et af Europas største talenter.

United så Kompany spille i sidste uges sejr over Celtic i Champions League og Anderlecht har bekræftet, at United er interesseret i den unge spiller, men United er blot en af mange klubber.

Spillerens agent Jacques Lichtenstein bekræfter også Uniteds interesse: “Han er blevet fulgt et stykke tid af Manchester. sagde han til den belgiske avis Het Laatste Nieuws.

“Træner Alex Ferguson kender Vincent. Der er intet konkret lige nu, men det er sikkert de vil prøve at følge ham.”

Kompanys kontrakt forløber indtil 2006, han har udtrykt sin glæde for at være i klubben for at fortsætte sin uddannelse.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

FIFA advarer United om at acceptere straf

Næste artikel

Solskjær: Der ser godt ud

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share