United jagter Arnautovic – første bud er afvist

Ifølge flere medier og pålidelige journalister har Manchester United budt på Marko Arnautovic – dog forgæves.

Manchester United startede i søndagens 1-2-nederlag til Brighton uden en decideret angriber på banen, og med Cristiano Ronaldos fremtid i det uvisse og Anthony Martials skade in mente giver det mening at hente en ny 9’er ind.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Og meget tyder på, at den 9’er kunne være Marko Arnautovic. Pålidelige journalister som Simon Stone, Andy Mitten, Fabrizio Romano samt store medier som Sky Sports, Manchester Evening News, ESPN m.fl. stemmer alle i kor: Erik ten Hag er interesseret i østrigeren.

Det bekræfter også Arnautovic’ bror og agent, Danijel Arnautovic, til østrigske Kurier Sport – dog uden helt at bekræfte, at det er United, der er tale om:

– Det er rigtigt, at der er et bud på ham fra en velkendt klub. Jeg er i kontakt med Bologna for at finde ud af, om det kan lade sig gøre.

Ten Hag har arbejdet med Arnautovic i deres fælles tid i Twente, og træneren skulle angiveligt være interesseret i at få ham ind som en joker fra bænken.

Manchester United skulle have budt et sted mellem tre og syv millioner pund – alt efter hvilke medier, du tror på – men Bologna har afvist første bud, da de ønsker 15 millioner euro – 12,75 mio. af den britiske valuta.

Flere journalister fastslår, at jagten på Arnautovic ikke påvirker den igangværende jagt på Salzburgs Benjamin Sesko. Erik ten Hag skulle ønske at have flere angrebsmuligheder i truppen, og det ser ud til, at det er noget, man arbejder på i skrivende stund.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel
Harry Maguire

Maguire: Værst tænkelige start på sæsonen

Næste artikel

United jagter Rabiot

ANNONCE