United jagter Arnautovic – første bud er afvist

Ifølge flere medier og pålidelige journalister har Manchester United budt på Marko Arnautovic – dog forgæves.

Manchester United startede i søndagens 1-2-nederlag til Brighton uden en decideret angriber på banen, og med Cristiano Ronaldos fremtid i det uvisse og Anthony Martials skade in mente giver det mening at hente en ny 9’er ind.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og meget tyder på, at den 9’er kunne være Marko Arnautovic. Pålidelige journalister som Simon Stone, Andy Mitten, Fabrizio Romano samt store medier som Sky Sports, Manchester Evening News, ESPN m.fl. stemmer alle i kor: Erik ten Hag er interesseret i østrigeren.

Det bekræfter også Arnautovic’ bror og agent, Danijel Arnautovic, til østrigske Kurier Sport – dog uden helt at bekræfte, at det er United, der er tale om:

– Det er rigtigt, at der er et bud på ham fra en velkendt klub. Jeg er i kontakt med Bologna for at finde ud af, om det kan lade sig gøre.

Ten Hag har arbejdet med Arnautovic i deres fælles tid i Twente, og træneren skulle angiveligt være interesseret i at få ham ind som en joker fra bænken.

Manchester United skulle have budt et sted mellem tre og syv millioner pund – alt efter hvilke medier, du tror på – men Bologna har afvist første bud, da de ønsker 15 millioner euro – 12,75 mio. af den britiske valuta.

Flere journalister fastslår, at jagten på Arnautovic ikke påvirker den igangværende jagt på Salzburgs Benjamin Sesko. Erik ten Hag skulle ønske at have flere angrebsmuligheder i truppen, og det ser ud til, at det er noget, man arbejder på i skrivende stund.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel
Harry Maguire

Maguire: Værst tænkelige start på sæsonen

Næste artikel

United jagter Rabiot

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
ANNONCE
Total
1
Share