United klar med sommerens tredje handel

Jose Mourinho forstærker truppen med reservekeeper fra Stoke City.

United er tæt på sommerens tredje indkøb, efter det i britiske medier er kommet frem, at Lee Grant er tæt på at skrive under med Mourinhos tropper. Den 35-årige keeper skulle være tæt på at skrive under på en 1-årig aftale, og kommer på en free transfer.

Lee Grant var sidste sæson reserve i Stoke City, hvor det blev til tre kampe som back-up for Jack Butland. Inden da har keeperen stået en årrække i Burnley, Sheffield Wednesday samt hos Derby hvor han slog igennem.

Grant har spillet fire u21-landskampe for England og har repræsenteret samtlige engelske ungdomslandshold gennem karrieren. Han er tidligere blevet regnet for et af Englands store målmandstalenter, og har stået flere hundrede kampe i Premier League og The Championship.

Indkøbet kan måske overraske en del, da United med David de Gea og Sergio Romero er godt dækket ind på netop denne position, da også unge talentfulde keepere i form af Joel Pereira og Dean Henderson er en del af truppen. Men netop de to sidstnævnte er nok årsagen til indkøbet.

Grant kan nemlig komme ind og agere 3.valg på Old Trafford, hvilket tillader både Hendersen og Pereira i at drage på udlån og dermed få masser af værdifuld spilletid i deres udvikling. Og når Grant kan komme til på en free transfer, er det en billig løsning, der tilfredsstiller alle parter.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Medier: Fellaini bliver i United

Næste artikel

Lukaku tvivlsom til England-kamp

ANNONCE