United klar til at sælge Rio

Rio Ferdinand har nølet med tilbudet i efterhånden ganske lang tid, og forsvarens kontraktspil er en kilde til irritation på Old Trafford, kan Manchester…

Rio Ferdinand har nølet med tilbudet i efterhånden ganske lang tid, og forsvarens kontraktspil er en kilde til irritation på Old Trafford, kan Manchester Evening News afsløre.

Avisen skriver, at man i Manchester United er klar til at hente så mange penge som muligt hjem for Ferdinand hurtigst muligt, hvis ikke rekordindkøbet fra Leeds snart får sat noget blæk på et stykke papir, der binder ham til Old Trafford i længere tid end til 2007. En kilde indenfor murene på Old Trafford siger følgende om Ferdinand-sagaen til avisen:

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

“Hvis en spiller er kommet igennem hele systemet og har vist sig loyal overfor klubben, så kan ingen fortænke ham i på et tidspunkt at gøre brug af Bosman-reglen og forlade klubben på en fri transfer. Men med Ferdinand er det noget andet.”

“Fornylig beskrev David Gill ham som en mand, der kan indbringe 30 mio. pund til klubben, og det er lige præcis hvad Ferdinand kan. Han kom til klubben fra Leeds for den sum penge, og det vil være vanvittig dårlig forretning at lade situationen udvikle sig således, at han kan forlade klubben kvit og frit” siger kilden til avisen.

I går kunne Sunday Mirror i øvrigt fortælle, at Rio Ferdinand meget, meget snart forlænger med United, efter hans agent angiveligt er gået på kompromis med klubben. Chancerne for den historie er sand er dog nok ikke overvældende, idet Sunday Mirror trods alt ikke er en engelsk søndagsavis for ingenting…

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Forrige artikel

van Nistelrooy og Forlan topscorere i Europa

Næste artikel

Dagens opdatering på armbånd

ANNONCE