van Nistelrooy og Forlan topscorere i Europa

Mens van Nistelrooy med otte mål var den, som scorede flest mål i Champions League, kan Forlan prale med, at være den spiller i Europa – sammen med…

Mens van Nistelrooy med otte mål var den, som scorede flest mål i Champions League, kan Forlan prale med, at være den spiller i Europa – sammen med Thierry Henry – som har scoret flest mål i den hjemlige liga.

Det er dog en sandhed med modifikationer, da Dirk Kuijt (Feyenoord) fra den hollandske liga har nettet 29 gange, mens John Hartson (Celtic) har nette 25 gange i Skotland, men ifølge Golden Boot-ranglisten tæller et mål i Spanien, England, Italien og Tyskland mere end et mål i f.eks. Holland og Skotland, på grund af sværhedsgraden i ligaerne.

Med 25 mål hver er den tidligere United-spiller og nuværende Villarreal-spiller Forlan og Arsenals Henry altså vindere af Golden Boot-prisen, mens van Nistelrooy trods alt kan glæde sig over lidt i en trist sæson, med titlen som topscorer i Champions League foran Inters Adriano og Bayern Münchens Roy Makaay, der begge nettede en gang mindre en Ruud med hver syv.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Joel Glazer set på Carrington?

Næste artikel

United klar til at sælge Rio

ANNONCE