van Nistelrooy og Forlan topscorere i Europa

Mens van Nistelrooy med otte mål var den, som scorede flest mål i Champions League, kan Forlan prale med, at være den spiller i Europa – sammen med…

Mens van Nistelrooy med otte mål var den, som scorede flest mål i Champions League, kan Forlan prale med, at være den spiller i Europa – sammen med Thierry Henry – som har scoret flest mål i den hjemlige liga.

Det er dog en sandhed med modifikationer, da Dirk Kuijt (Feyenoord) fra den hollandske liga har nettet 29 gange, mens John Hartson (Celtic) har nette 25 gange i Skotland, men ifølge Golden Boot-ranglisten tæller et mål i Spanien, England, Italien og Tyskland mere end et mål i f.eks. Holland og Skotland, på grund af sværhedsgraden i ligaerne.

Med 25 mål hver er den tidligere United-spiller og nuværende Villarreal-spiller Forlan og Arsenals Henry altså vindere af Golden Boot-prisen, mens van Nistelrooy trods alt kan glæde sig over lidt i en trist sæson, med titlen som topscorer i Champions League foran Inters Adriano og Bayern Münchens Roy Makaay, der begge nettede en gang mindre en Ruud med hver syv.

Forrige artikel

Joel Glazer set på Carrington?

Næste artikel

United klar til at sælge Rio

ANNONCE