United kommenterer SUs beskyldninger

Det er i offentlighedens bevidsthed, at David Gill i december 2004 talte med Shareholders United om et potentialt salg af hans aktier. Det vides også at…

Det er i offentlighedens bevidsthed, at David Gill i december 2004 talte med Shareholders United om et potentialt salg af hans aktier.
Det vides også at der under denne samtale blev talt om at donere penge til Shareholders United som tak for deres assistance til salget af aktierne.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

David gjorde det klart at hver donation af den art var nødt til at blive godkendt af bestyrelsen.
På det tidspunkt var virksomheden ikke i “Offer Period”.
Mere blev det ikke til af den samtale og Jim O”Neill købte Davids aktier uden indblanding fra Shareholders United.
Den samtale var overensstemmende med bestyrelsens holdning i forbindelse med både JP Morgans bud sidste efterår og på bestyrelsens mening om fjernelsen af 3 direktør på virksomhedens generalforsamling.

Som David har gjort klart flere gange siden opkøbet, så har han ikke gjort nogen forsøg på at skjule at han var med i den bestyrelse, som beskrev opkøbet af klubben som aggressiv.
Uanset hvad, så er klubben nu opkøbt og klubben mener det er i dens bedste interesse, i de ansattes interesse og i sportens intesse, at en respekteret og egnet administrator forbliver som administerende direktør i en organisation som fodboldforbundet har beskrevet som meget vigtig for sporten.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

SU: David Gill tilbød os penge

Næste artikel

Udtalelser fra David Gill

ANNONCE