Udtalelser fra David Gill

Om Glazers forretningsplan Før “Bestyrelsen mener at naturen og forudsætningerne af denne kapitalstruktur vil lægge pres på forretningen i MU, især hvis…

Om Glazers forretningsplan

Før
“Bestyrelsen mener at naturen og forudsætningerne af denne kapitalstruktur vil lægge pres på forretningen i MU, især hvis Glazers forretningsplan ikke bliver opfyldt.
Bestyrelsen fortsætter med at mene at Glazers forretningsplans forudsætninger er aggressive og at den direkte og indirekte spænde på økonomien vil være skadelig for virksomheden.”
(MU Bestyrelsesmeddelelse 11. februar 2005)

“Bestyrelsen har fortsat den holdning at forudsætningerne i Glazers forretningsplan er aggressive. Bestyrelsens enstemmige holdning er at de ikke støtter Glazers tilbud som værende i de bedste interesser for virksomheden.”
MU Bestyrelsesmeddelelse 28. april 2005)

Efter
“Siden opkøbet har vi lært mere om deres planer og vi vil lære mere om deres planer over de næste uger og måneder.”
(Gill på Radio5 Sportsweek, 3. juli 2005.)

“Jeg sidder ikke her og siger jeg pludselig har set i lyset i Glazers plan.
Jeg mener der stadig er store problemer involveret, som jeg forhåbentlig, i takt med at vi lærer dem bedre at kende, vil kunne fortælle dem og forklare hvilke ting der vil virke og hvilke der ikke vil.” (Gill i Mail On Sunday. 31. juli 2005)

Om gælden Glazer har tilført

Før
“Manchester United er en gældfri, fordelagtig og holdbar forretning.”
(MU plc Generalforsamling november 2003).

“Vi kunne låne penge, men det vil ikke være i klubbens interesse.
At låne store mængder penge er vejen til konkurs.”
(Åbent møde med Shareholders United, August 2004)

“Bestyrelsen vil informere alle aktionærer at den vil betragte et tilbud, som ikke at være i de bedste interesser for virksomhederne.”
(MU bestyrelsesmeddelelse. 25. oktober 2004)

“Størrelsen af den gæld, som er krævet, er ikke i de bedste interesser for klubben. Klubben har en 126-årig historie og er anset som en af de mest succesfulde fodboldklubber i Verden.
Jeg mener ikke nogen fornuftig person ville tro at vi ville anbefale et tilbud, som vil sætte noget på spil, som vi har bygget op i så mange år.”
(Oktober 2004)

Efter
Ingen kommentarer fra Gill om gælden.

Om Manchester Uniteds ejerskab

Før

“United har ikke og vil ikke have nogen ’sugar daddy’. Vi vil være en langsigtet fornuftig forretning som ikke afhænger af en person.
Vi mener vi har en model for en succesfuld forretning og det er det vigtigste for os.”
(Generalforsamling November 2003)

“Vi vil gerne arbejde med Glazer-familien, Cubix Expression, Shareholders United og vores andre aktionærer på en struktur, som vil bringe klubben en langsigtet stabilitet. Det er vores mål og hvad bestyrelsen vil.
(MU Website, 25. oktober 2004)

“Vi vil kigge på en fremsigtet løsning. Shareholders United beder supporterne om at købe aktier og det er hvordan de kan vise deres troskab og kontrollen af klubbens fremgang.
(Oktober 2004)

“Jeg vil være åben for aktionærgrupper som jeres og IMUSA og den dialog vom vi talte om på generalforsamlingen(om at starte en fælles supportergruppe) vil forhåbentlig fortsætte og bringe os til nye højder.
Citer mig ikke for dette, men min personlige mening er at hvis vi kan arbejde sammen, så kan vi sikre vores virksomheden uafhængig.
Det er bedst for alle.”
(‘United Shareholder’ interview transcriptions bånd, December 2003)

Efter

“Man bliver nødt til at separere ejerskab fra at følge klubben.
Hvis jeg ikke arbejdede for klubben, så ville jeg stadig være fan og jeg ville være mere bekymret for hvad der ville ske på banen end hvem der ejede klubben.
Det er irrelevant og ikke mit område at udtale mig om.”
(Radio5 Sportsweek interview, juli 2005)

Om supporternes rolle

Før
Vi har meget vokale supportergrupper og det er en af vores største styrker i klubben.

Efter

“Shareholders United, som repræsentant for gruppen af fans som har købt aktier i MU Plc, har historisk set været sikret en plads i Fans Forum.
Men som et resultat af den nye struktur i virksomheden, så har SU ingen legitimitet for at repræsentere en sådan gruppe fans, da der ikke findes nogen eksterne aktionærer mere. Shareholders Uniteds sæde i Fans Forum vil fra 2005/06 sæsonen blive givet til repræsenterer i Salford eller Trafford.”
(Brev til SU den 5. juli 2005)

Tak til Shareholders United for deres hjælp til at sætte dato på udtalelserne.

Forrige artikel

United kommenterer SUs beskyldninger

Næste artikel

Richardson: Jeg bliver

ANNONCE