SU: David Gill tilbød os penge

Manchester Uniteds direktør, David Gill, forsøgte flere gange at støtte Shareholders United og indrømmede endda, at han ville have stået bag barrikaderne…

Manchester Uniteds direktør, David Gill, forsøgte flere gange at støtte Shareholders United og indrømmede endda, at han ville have stået bag barrikaderne, hvis ikke han havde en position som direktør i United.

Afsløringerne kommer blot få dage, efter at David Gill har langet ud efter de supportere, som kæmper aktivt imod Malcolm Glazers opkøb. Det er supportere, som han åbentbart selv gerne ville have været en del af.

Ifølge Towle, så var David Gill parat til at donere over 250.000 kroner af sine egne penge til kampen imod Glazer. Noget som han overvejede sammen med resten af bestyrelsen, men som desværre aldrig blev til noget.

Desuden fortæller nick Towle til avisen, at Gill i en privat samtale sympatiserede med de aktive supporters kamp ved at udtale:
“Hvis jeg ikke var i den position, som jeg er i nu, så ville jeg være bag barrikaderne med jer.”

David Gill afviser ikke over for avisen, at han overvejede at donere penge til Shareholders United.

Afsløringerne af Gills moralske ansigt kommer efter, at han forleden langede ud efter grupper som Shareholders United.
Shareholders United har flere gange opfordret David Gill til at træde tilbage fra sin stilling, da han har valgt at fortsætte under Glazer-regimet, selvom han tidligere har udtalt, at Glazers forretningsplan var både aggressiv og skadelig for klubben.

“Vi er meget skuffede over David Gill.
Han sagde en masse i medierne og privat, som viste, at han støttede vores kamp for at gøre klubben uafhængig.
Siden opkøbet har han fuldstændig ændret holdning til, hvad der er bedst for Manchester United,” lyder det skuffende fra Nick Towle.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Reserverne satte Wrexham på plads

Næste artikel

United kommenterer SUs beskyldninger

ANNONCE