United og Arsenal delte i intens indianerkamp

United spillede 2-2 med Arsenal i en kamp, der bød på masser af forsvarsfejl men også meget godt, offensivt spil.

José Mourinho havde rystet posen og lavet hele syv ændringer til onsdag aftens kamp i forhold til weekendens 2-2-kamp mod Southampton.  Om det var det, der gjorde udslaget, skal være usagt, men holdet startede med en helt anden energi og aggressivitet end i weekenden.

Alligevel kom United bagud på et uheldigt mål efter 26 minutter. En stor chance tilfaldt Mustafi, men han fik afsluttet så svagt, at De Gea egentlig havde styr på bolden, inden den gled ud af hænderne og op over hovedet på ham. Ander Herrera fik clearet, men Andre Marriners ur havde bippet, og bolden havde været over stregen.

Der skulle heldigvis ikke gå mange minutter, før udligningen kom. Anthony Martial fik tilkæmpet sig et frispark få meter fra feltet. Det sparkede Marcos Rojo så godt, at Bernd Leno i Arsenal-målet kun kunne halvklare. Bolden blev sendt ind foran mål igen, og der stod Martial igen og kunne nemt sparke den ind til 1-1. En fremragende måde at fejre sin 23-års fødselsdag på.

Derefter fulgte en periode med masser af spilstop og masser af gule kort. Blandt andre fik Rojo et for en hovedløs tackling, mens Lingard og Matic fik for professionelle frispark.

United kunne gå til pause med den bedste følelse, men stillingen efter de første 45 minutter var helt lige.

Forsvarsfejl galore

Billedet med hjemmeholdet som toneangivende i forhold til antallet af chancer fortsatte ind i anden halvleg, selv om der også var korte perioder med Arsenal-dominans.

Derfor var det også symptomatisk, at det skulle blive en gigantisk forsvarsfejl fra Rojo, der sendte holdet på hælene nok en gang. Han fik foræret bolden væk, og pludselig kunne ingen nå ind til Lacazette foran mål, før det var for sent.

Det blev starten på nogle vilde minutter. For få sekunder senere lå bolden allerede i Arsenals mål, efter Lingard havde udnyttet endnu en kæmpe forsvarsfejl. Denne gang fra Kolasinac, der spillede United-kanten helt fri få meter fra mål.

Derfra startede en periode med decideret indianerfodbold, og hvor der var chancer og forsvarsfejl nok til mange mål i begge ender. Der kom dog ikke flere scoringer – blandt andet på grund af en stor redning fra De Gea i slutminutterne, og kampen endte 2-2.

Startopstilling mod Arsenal: United uden Pogba og Lukaku

Spillerkarakterer: Rojo falder igennem, mens Martial fører an