United og City vil tilbage til Kina

På trods af dagens aflyste kamp planlægger både Manchester United og Manchester City at vende tilbage til Kina i fremtiden.

Det, der mest af alt har lignet en håbløs træningstur til Kina, blev i dag endnu mere farceagtig, da Manchester United og Manchester City måtte aflyse deres opgør på nationalstadionet i Beijing. 

Forklaringen var dårligt vejr, men allerede i dagene op til kampen var både José Mourinho og Pep Guardiola ude og kritisere forholdende på banen. 

Aflysningen til trods lover de to Manchester-klubber dog at vende tilbage til den asiatiske stormagt engang i fremtiden. 

– Jeg er sikker på, at vi vender tilbage til The Birds Nest (stadionets navn, red.) i fremtiden for at give dem (fansene, red.) mulighed for at se holdet i aktion, siger Ed Woodward, adm. direktør i United, i et statement. 

Samme toner lyder fra Citys topchef, Ferran Soriano. 

– Det har været en fornøjelse og en ære at opleve denne varme velkomst fra personerne og fansene her i Beijing, og vi er stadig indstillede på at spille her i fremtiden, siger Soriano. 

United nåede blot at spille en kamp i Kina, hvor man tabte 4-1 til Borussia Dortmund. Derudover måtte et af holdets to fly sikkerhedslande pga. uvejr under rejsen til Beijing, mens det efterfølgende pressemøde måtte rykkes ud på løbebanen på stadionet pga. ulidelig varme i presserummet. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Medie: Juventus afviser United-bud

Næste artikel

Dagens transferhistorier

ANNONCE