Dagens transferhistorier

En lille tirsdagsopdatering over hvem der i dagens formiddagsaviser bliver rygtet til og fra Old Trafford.

José Mourinho har styrket Uniteds forsvar med Eric Bailly tidligere på sommeren. Men ifølge The Independent, så ser portugiseren gerne Leonardo Bonucci som makker til Chris Smalling i midterforsvaret. Bonucci er holdkammerat med en vis Pogba i Juventus, og det er uvist om italienerne ønsker at sende to spillere til United.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Der er også en anden midterforsvarer fra Serie A på bordet. Det er AS Romas græske forsvarsspiller, Kostas Manolos, som eftersigende også kan komme til at forstærke den bagerste række hos United. Der skulle være konkurrence fra både Chelsea og Manchester City om at sikre grækerens gunst. Det skriver ESPN.

Ja, vi kommer ikke uden om ham. Franske Paul Pogba. Flere medier melder, at det er uenigheder om, hvem der skal betale Mino Raiolas agentfee, der gør, at handlen endnu ikke er bekræftet. Ifølge The Independent kan Juan Mata, Morgan Schneiderlin og Adnan Januzaj være på vej ud af døren for at finansiere købet af franskmanden.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United og City vil tilbage til Kina

Næste artikel

De seneste Pogba-rygter

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share