United og Nistelrooy nærmer sig hinanden

Her til aften, i et interview med MUTV, udtalte Sir Alex Ferguson bl.a. om, at Manchester United skulle være tæt på at afslutte forhandlingerne om en forlængelse af Ruud van Nistelrooys kontrakt.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

“Vi er tæt på en accept af den nye kontrakt med Ruud van Nistelrooy,” sagde Sir Alex Ferguson til MUTV.

“Forhåbentlig vil vi kunne bringe flere detaljer snart.”

Forlængelsen af Ruud van Nistelrooys kontrakt skulle eftersigende være på 5 år, og Manchester United skulle have tilbud Nistelrooy £40.000 om ugen i gage.

Selve forlængelsen af Ruud van Nistelrooys kontrakt er blevet sat rigtig i skub, efter klubber som Chelsea og Real Madrid har vist sin interesse i et indkøb af den hollandske stjerneangriber.

Lad os alle håbe på, at Ruud forlænger, og en sidegevinst ved en kontraktforlængelse vil være, at hovedpersonen selv har udtalt, at hvis han skriver under på en ny kontrakt med Manchester United, så vil han spille i United resten af sin karriere.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fulham: United har forhørt sig om Saha

Næste artikel

OldTrafford.dk ønsker glædelig jul

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share