United-profiler reagerer på sociale medier: Ville ønske vi kunne spille i dag

Både Rashford og De Gea har været ude på sociale medier og reagere ovenpå skrækkampen mod Liverpool.

Varane blev set råbe til sine medspillere, at de skulle gå over og klappe af udebanefansene efter 7-0-nederlaget til Liverpool, og nu har to af de store United-profiler også været ude på deres sociale medier og udtrykke sig.

Marcus Rashford på Twitter:

– Jeg ville ønske, vi kunne spille en kamp i dag og rette op på tingene. Resultatet er resultatet, og det kan vi ikke se forbi. Vi må ikke lade det definerer vores sæson. Vi bliver nødt til at stole på processen og holde sammen.

David de Gea på Instagram-story:

– Jeg ved, at de her beskeder ikke bliver modtaget godt på sådanne dage. Det var en katastrofal kamp for us, og de her resultateter burde ikke ske – især ikke på den rejse, vi er på. Vi har alle en pligt for den her klub, en ansvar overfor logoet, men vi har mange muligheder at se frem til. Mange kampe forud og vi bliver nødt til at fokusere på dem.

Manchester United får chancen for at komme op på hesten igen, når de torsdag møder Real Betis i Europa League.

2 kommentarer
 1. Jamen det er ligesom lidt for sent, nu lig den anden halvleg bag jer også er det videre i teksten, vi en vigtig kamp at spille på Torsdag, og har i satme bare med at være klar fra start..

  Fernandes du har en eneste og vigtig opgave, og det er at du skal vise dig frem som en rigtig anfører, for fremover er du til eksamen som anfører, hver evig eneste kamp det er en ting 100% sikkert..
  “OP PÅ HESTEN IGEN BOYS”
  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

 2. ETH forlangte totalt ro i omklædningsrummet efter blamagen på Anfield, spillerne blev tvunget til at sidde stille og lytte til den vilde jubel inde i Liverpools omklædningsrum…fedt.

  ETH fortalte spillerne er de skulle være glade for at de ikke blev tvunget til at rejse med de mange vrede fans hjem i toget til Manchester….fedt

  ETH meldte klart ud at hvis spillerne faldt sammen på den måde igen ville de blive degraderet til U21 holdet…..fedt.

  Bliver spændende at se om Real Betis bli’ er kørt over på Torsdag, det er den eneste reaktion der kan afhjælpe den histotisje ydmygelse på Anfield.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Bruno slagtes af flere eksperter: Ikke en kaptajn værdig

Næste artikel

Bruno i mere modvind

ANNONCE