Bruno i mere modvind

En uafhængig dommerforening udtaler sig kritisk om Bruno Fernandes’ episode med linjedommeren og mener, at han minimum skal have en karantæne på fem dage.

Bruno Fernandes blev stærkt kritiseret efter det historiske nederlag i søndags til Liverpool af flere eksperter for sin opførsel og nu har formanden for den uafhængige og godtgørende organisation Ref Support UK, Martin Cassidy, udtalt sig kritisk om Fernandes’ handling i slutminutterne, hvor der er kontakt mellem portugiseren og linjedommeren.

– Jeg synes, han skal have mindst fem dages karantæne. At komme i kontakt med en dommer er en alvorlig forseelse og bør behandles sådan. Det synes jeg ville være helt passende, siger Cassidy til PA Media og fortsætter:
– Der bør være et stærkt budskab her om, at denne form for adfærd ikke er acceptabel på noget niveau overhovedet, og jeg håber, at fodboldforbundet gør det klart.

Cassidy mener desuden, at Fernandes er et godt eksempel på, hvad spillet har udviklet sig til.

– Fernandes for mig er et typisk eksempel på, hvad der sker i spillet for tiden – at spillerne har berettigelse til at kunne gøre, hvad de vil, udtaler Cassidy og tilføjer, at han synes portugiserens opførsel er uholdbar:
– Hans position som anfører synes jeg er uholdbar med hans opførsel, og jeg tror, ​​at hvis han synes, det er passende for anføreren for en så berømt klub som Manchester United at opføre sig på en sådan måde, så er spillet i en forfærdelig tilstand.

Den tidligere Premier League-dommer Dermot Gallagher indrømmer overfor Sky Sport, at han har blandede følelser omkring situationen.

– En spiller skal aldrig have den kontakt med en dommer, men for mig at se, ser det ud til at dommeren er i hårdere kontakt med Fernandes end omvendt. Jeg synes, at eftersom linjedommeren starter, virker det som om Fernandes’ aktion er mere som ‘flyt dig, jeg vil  videre’. Det er en vanskelig situation for dommeren (Andrew Madley). For hvis han påtaler det, vil Fernandes bare sige, at det var linjedommeren, der startede. Det er en svær situation.

FA er i følge Sky Sport ikke gået ind i sagen.

Kom med din holdning i kommentarfeltet herunder og vær med i konkurrencen om en valgfri Manchester United-trøje fra denne sæson.

2 kommentarer
 1. Efter som der er ikke er lavet nogen indberetning, så ser jeg ikke nogen grund til, at man begynder at snakker om straf, hverken linjevogteren eller dommeren har vurderet, at der var nogen grund til indberetning, så burde man reelt set bare lade det ligge og komme videre..

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

 2. Måske ETH lige skulle tage en sludder med Bruno og sætte skabet på plads, evt også give Bruno en bænkplads i næste kamp.

  Sir Alex havde ikke ladet dette gå ubemærket hen.

  Noget helt andet er Weghorst…..?

  At manden er Liverpool fan er hvad det er…men at han klapper på skiltet “this is Anfield” som Liverpool spillerne altid gør i tunnelen når de går på banen er uhørt….

  Hvad fanden tænker han dog på….???

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

United-profiler reagerer på sociale medier: Ville ønske vi kunne spille i dag

Næste artikel

Fabrizio Romano afkræfter rygter om Fernandes

ANNONCE