Video: Varane hyldes for opråb

På internettet bliver Manchester Uniteds forsvarsspiller Raphael Varane hyldet for sin attitude efter slutfløjtet i dagens chokerende nederlag til Liverpool.

Da spillerne havde takket hinanden for kampen, kunne han se at holdkammeraterne var begyndt at bevæge sig ned i omklædningsrummet – langt væk fra Manchester Uniteds trofaste medrejsende fans.

På flere videoer på sociale medier ses Varane råbe holdkammeraterne an, og får dem til at vende om for at gå ned til de medrejsende fans, der bestemt havde fortjent bedre end det spillerne på banen kunne præstere.

På viden herunder kan du se det omkring 00:55 inde i klippet

2 kommentarer
  1. Jeg håber, at Bruno tager notater. Varane viser hvordan man bør agere som leder og topklasse spiller – det gør Bruno bestemt ikke, så der har han store mangler som anfører.
    👹COME ON, UNITED👹

  2. Det var fandme os et fantastisk opråb, et er at man falder sammen og oplever et kollektiv sammenbrud, men samler sig satme sammen og skrubber ned, og takker de medrejsende fans for opbakningen, det er sgu ikke for meget at forlange..😔

    Der fik Bruno Fernandes lederevner godt nok en ordentlig rids i lakken, men når det er sagt, så skal os bare videre nu, vi har vigtige kampe i vente, et kollektiv sammenbrud i anden halvleg er hvad det var #Shit Happens# op på hesten boys.. we are the devils👹
    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Anbefaling: BBC laver podcast om Uniteds salg

Næste artikel

Rekorder slået i ydmygelsen mod Liverpool

ANNONCE