United sejrede for Sir Bobby

En enkelt scoring var nok for United, der med dagens sejr fortsat holder fast i drømmen om top fire.

Et festklædt Old Trafford var klar fra start. Sir Bobby Charlton blev hyldet med flag og tifo, og ikke mindst blev South Stand omdøbt til Sir Bobby Charlton. En tydeligt rørt Sir Bobby var på banen inden kampstart, og modtog fansenes hyldest.

Louis van Gaal havde givet genvalg til samme 11 mand, der inden landskampspausen havde slået City. Og det viste sig at være en fornuftig beslutning af den pressede hollandske manager.

Ganske vist var det gæsterne fra Everton som startede kampen bedst, og i de første 15 minutter havde en del boldbesiddelse på Uniteds banehalvdel. United arbejdede sig dog ind i kampen, og satte sig efterhånden som kampen skred frem på spillet.

I defensiven havde Daley Blind godt fat i Evertons store farlige angriber Romelu Lukaku, der ikke for alvor kom til de helt store chancer. Blind, der i størstedelen af sæsonen har været makker med Smalling i det centrale forsvar, må være en stærk kandidat til årets spiller i United, efter en god og stabil sæson.

I offensiven var der fart og tempo over Martial, Rashford og Lingard, mens Mata ved flere lejligheder var arkitekten bag opspillet. Det blev dog aldrig rigtig farligt foran Everton-målet i de første 45 minutter.

I pausen gik Marcos Rojo ud, og i stedet kom det hollandske stortalent Timothy Fosu-Mensah ind. Han gik ind på højreback, og skubbede derfor Matteo Darmian over i modsatte side.

Fosu-Mensah havde en afgørende fod med i kampens afgørelse, da han leverede assisten til Anthony Martial godt ti minutter inde i anden halvleg. Fosu-Mensah gik godt med frem, og efter en god pasning fra Rashford, sendte hollænderen bolden på tværs af feltet, hvor Martial fik prikket den i nettet.

Et mål med fremtidsperspektiver for United. Generelt sad United på spil og chancer i store dele af anden halvleg, og lagde i perioder et pænt pres på Everton. David de Gea måtte dog mod slutningen af kampen hive et par af de efterhånden sædvanlige kanonredninger ud af handskerne.

Med gårsdagens resultater in mente, var det tre meget vigtige point, som van Gaal og co derfor kunne sætte ind på kontoen efter slutfløjtet. Der er stadig kontakt til City i kampen om den sidste afgørende plads i top fire.

United har nu en uge til næste opgave, hvor Tottenham venter i en svær udekamp i London. Indtil da, kan vi glæde os over en glimrende præstation af United-mandskabet i dagens kamp.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

Forrige artikel

Startopstillingen mod Everton

Næste artikel

Juan Mata: En vigtig sejr

ANNONCE