United slog Yeovil sikkert

United med Sanchez og Carrick på banen spillede sig fredag aften videre i FA Cuppen.

Mange havde set frem til at se Alexis Sanchez gå på banen i United-trøjen. Og fansene blev ikke skuffet, da Sanchez var valgt blandt Mourinhos startere.

Det var Michael Carrick også, og United-kaptajnen fik dermed sin første start i denne sæson. En sæson der bliver veteranens sidste.

Yeovil gik ind til opgøret med en fin optimisme. De første 20 minutter lagde holdet fra League 2 et fint pres på United og tilspillede sig dog også pæne muligheder. Sergio Romero var dog ikke for alvor truet.

Mange øjne var selvfølgelig rettet mod den nye mand i nummer 7 for United. Alexis Sanchez fik sin debut, og det var også en opsat chilener, der optrådte. Han var manden bag mange af de ting, United skabte før pausen.

Det var også, den tidligere Arsenal-spiller, der spillede Rashford fri i feltet, så den unge englænder med lidt held kunne sparke bolden ind til 1-0.

Billedet var lidt det samme i anden halvleg. Yeovil forsøgte at bide en smule fra sig, men United var bare skarpere. Hvilket de to rækkers forskel selvfølgelig også bedyrede. 

Efter en lille times tid løftede stemningen sig på stadion, da Yeovil fik et hjørne. Glæden var dog kort, for United kunne køre kontra efter en Yeovil-fejl, og så var det Herrera, der sparkede bolden ind efter en Alexis Sanchez aflevering. Spanieren scorede også mod Yeovil, da United i 2015 gæstede klubben.

Det tog det sidste mod fra Yeovil-spillerne, og da kræfterne også var sluppet op, var det game over. 

I overtiiden ville brandvarme Jesse Lingard og belgiske Romelu Lukaku også lege med. Først sparkede Lingard bolden sikkert i mål. 3-0 til United. Et par minutter senere var Yeovil-forsvaret gået i omklædningsrummet, og så kunne Lukaku sparke bolden i mål på et Rojo-oplæg.

Dermed blev det en overbevisende sejr for United, der nu kan se frem til den vigtige Premier League-kamp ude mod Tottenham på onsdag.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod Yeovil

Næste artikel

Mourinho roser professionel indsats

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share