United smider to point i Leicester på Boxing Day

United-spillerne vil ærgre sig over ikke at få alle tre point med hjem til Manchester på Boxing Day efter at have ført to gange.

Uniteds to store stjerner Marcus Rashford og Bruno Fernandes bragte to gange United foran, men Leicester formåede begge gange at få udlignet, og derfor blev det kun til et point på King Power Stadium.

Rashford kunne have givet sit hold en drømmestart, da han efter mindre end tre minutter i en fri position få meter fra mål headede et flot Fernandes-indlæg over mål. Han skulle gøre skaden god igen, inden Harvey Barnes udlignet.

I anden halvleg scorede Bruno Fernandes til 2-1 på oplæg af indskiftede Edinson Cavani, inden altid farlige Vardy scorede det udlignende mål. Begge mål kom desværre efter halvsløjt forsvarsspil fra Uniteds side.