United sublime i sæsonpremiere

Som Bolton og Tottenhams spillere løb på banen til gårsdagens kamp på Reebok Stadium, startede et større festfyrværkeri. Det gjorde der også i dagens kamp…

Som Bolton og Tottenhams spillere løb på banen til gårsdagens kamp på Reebok Stadium, startede et større festfyrværkeri. Det gjorde der også i dagens kamp på Old Trafford – men fyrværkeriet startede først da kampen var i gang.

Første raket var Louis Saha ansvarlig for at fyre af. Efter Fulham havde sendt et par ufarlige knaldperler afsted i åbningen, headede Ruud van Nistelrooys arvtager årets første mål i nettet. Saha forlængede selv en lang bold til Ryan Giggs, der kvitterede ved at sende læderet direkte tilbage i panden på nummer 9.

Efter et kvarter var der ny grund til jubel, men denne gang havde United gæsternes Ian Pearce at takke. Man kan dog også forsvare at sende et takkekort til Wayne Rooney, for grundet hans pres på Pearce fik forsvareren sendt et indlæg imellem benene på egen målmand.

Minuttet senere fik Rooney så selv et mål til sit navn, efter Ian Pearce valgte at notere sig selv for kassen minuttet før. Uniteds forsvar tog Fulham på sengen i forbindelse med en frisparkssituation. United afviklede situationen hurtigt mens gæsterne ikke var parat. Gary Neville lagde et præcist indlæg ind mod Louis Saha, hvis forsøg Antti Niemi fint parerede. Dog hjalp det ikke meget, da Rooney fulgte op og sparkede bolden i det tomme net.

Priserne på Old Trafford er måske sat et lille hak op til årets sæson, men de var formentlig alle pund værd i dag. Inden der var gået tyve minutter havde United på sammenspil af de to “uvenner” Rooney og Ronaldo nettet. Rooney fik plads til at ligge et indlæg, og tværpasningen var så perfekt, at Ronaldo bare skulle sætte foden på for at komme på tavlen.

Paul Scholes ramte stolpen, inden der var gået en halv time, men næste scoring stod gæsterne for. Den kom kort før pausen, da Fulhams Heidar Helguson afsluttede et kontraangreb med et udmærket skudforsøg fra små 20 meter. Det var dog aldrig blevet et af nævneværdig betydning, hvis ikke bolden på vejen snittede Rio Ferdinand og snød en prisgivet van der Sar.

Fulham formåede dog ikke at finde ny gejst som følge af reduceringen, og anden halvleg blev derfor mindre tempofyldt. Et enkelt mål bød den dog på efter tyve minutter, da Wes Brown fra sin position som højre back fandt Wayne Rooney i midten af feltet. Med en førstegangsafslutning sørgede scouseren for 5-1.

Ronaldo brændte en friløber som kampen nærmede sig sin ende, og United nøjedes derfor med at banke sidste sæsons ringeste udehold med 5-1. Sejren kunne dog let være blevet et par mål større. Men fest, det var der!