United-supportere klar til kamp mod Glazer – gennem T-shirts

Efter det forleden kom frem, at en ellers loyal Manchester United-supporter var blevet truet med udsmidning, hvis ikke supporteren dækkede sin t-shirt til…

Efter det forleden kom frem, at en ellers loyal Manchester United-supporter var blevet truet med udsmidning, hvis ikke supporteren dækkede sin t-shirt til, så maner IMUSA nu til kamp på t-shirt-fronten.

Shane Bluck sad på forreste række på lige bag det ene mål, da United spillede imod Aston Villa, men blev nødt til at tildække sin t-shirt med skriften “Glazer Out”, da stewardsene truede med udsmidning.

“Vi kan ikke bare sætte os ned og se til – Jeg vil tage til derbyet i min t-shirt næste måned og håber at så mange fans som muligt gør det samme.
Det ene minut støtter jeg en stabil klub og det næste kommer Glazer ind og hæfter os for en kæmpe gæld.
Ingen vil have ham her og det er op til os at vise ham det. T-shirten er blot en måde at hjælpe på at få beskeden ud,” udtaler Shane Bluck som nu har fået støtte af IMUSA.

Ifølge Manchester Uniteds talsmand, så har de fortsat ingen politik på området og de ikke kender til truslen mod Shane Bluck.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fergie: Bare los Ronaldo ned

Næste artikel

25 mand mister jobbet på Old Trafford

ANNONCE