United tabte på straffespark

Ingen af os på OldTrafford.dk havde mulighed for at følge dagens kamp imod AC MIlan. Derfor har vi søgt hjælp udefra og her trådte Johnny Christensen til…

Ingen af os på OldTrafford.dk havde mulighed for at følge dagens kamp imod AC MIlan.
Derfor har vi søgt hjælp udefra og her trådte Johnny Christensen til og leverede os et referat af dagens kamp, dog kun af anden halvleg pg.a. sendeproblemer hos Viasat.
Referatet er som følger:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det kan diskuteres hvad udbyttet af Uniteds pre-season tur har været? Såkaldte amerikanske soccer fans, har nok ikke opfattet United optrædener som ‘ægte’ united klasse, men både dem og vi har været vidne til en ny generation United spillere i aktion mod klassemodstandere. En mulighed vi ikke har så ofte, ej heller de unge knægte, som over hele linien har imponeret med fight, fornuftigt spil og enkelte glimt af klasse. Men ledelsen af Champions World og pres fra tilskuere og investorer formåede at putte tilpas pres på Ferguson. Ja, unægtelig var det dollaren der talte, et onde vi bliver nød til at bøje os for.
Alex bøjede sig og hidkaldte sig spillere fra Euro 2004, Scholes og Silvestre, som ellers var tiltænkt hvile.

Så der var set frem til et forstærket United hold, med flere internationale spillere end tidligere i turneringen. Ganske rigtig var United forstærket til dagens møde med AC Milan på Giants Stadium. Scholes, Silvestre, G. Neville, Giggs og Brown var alle tilbage i startopstillingen, P. Neville kom på fra 2. halvegs start.

Pg.a. TV-problemer kunne jeg ikke følge første halvleg af kampen, men fik i pausen stillingen at vide. 1-0 til Manchester United på mål af Paul Scholes med David Bellion som assist.

United kontrollerede sikkert midtbanen via stærkt spil af Djemba og Keane, som begge spillede med stor energi og kraft, og derved ikke tillod Milan meget plads, samtidig med Allan Smith konstant jagtede og tirrede Milanesernes forsvar.
Kampen foregik i et ok tempo med bolden mest på United fødder. Det var helt rart at have Silvestre på venstrebacken igen. Med United mest i boldbesiddelse, kom det til fire-fem gode forsøg fra Scholes, Giggs og indskiftede Eagles, alle forsøg desværre lige uden for rammen.
Howard var arbejdsløs det meste af forestillingen, men havde dog en stærk redning 20 minutter før tid. Forlan, med en ”dodgy haircut” ifølge MUTVs Paddy Crerand, fik 15-20 minutter, men uden at gøre det helt store væsen af sog, det samme gjaldt indskiftede Richardson, Eagles og Spector, som alle fik 15 minutters spilletid. Bedst som man troede at United’s dominans ville give dem turneringens første sejr, scorede Schevchenko på en løs bold efter et Milan frispark uden fra feltet.

Manchester United tabte bagefter straffesparkskonkurrencen med 9-8.
Dermed gentog skuffelsen fra Bayern München kampen sig.
United vender nu snuden hjem af mod England i håb om bedre succes og forhåbentlig noget straffesparkstræning på Carrington.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fergie: Ligaen større end Champions League

Næste artikel

TV oversigt 2004/05

ANNONCE