United tæt på ung argentiner: Vil betale frikøbsklausul

Manchester United er angiveligt interesseret i River Plates unge angriber Julian Álvarez, og man skulle være villig til at betale hans frikøbsklausul allerede i dette transfervindue.

Manchester United kommer tættere og tættere på River Plates unge stjerneskudsangriber, Julian Álvarez. Det fortæller flere medier.

Specielt journalisten Sebástian Srur, River Plate-reporter, har lagt sit ry på linjen længe omkring denne handel, som han selv breakede for et par uger siden.

Srur fortæller, at Álvarez og hans repræsentanter vil rejse til Manchester i starten af januar for at få handlen på plads, og Manchester United skulle være villig til at betale hans frikøbsklausul.

En anden lokal journalist, Ricardo Dasso, fortæller også, at handlen kommer tættere og tættere på, og han føler sig sikker på, at Álvarez kan kalde sig United-spiller i 2022.

Ovenstående skulle have styr på sine kilder i det argentinske, men det er værd at notere, at ingen nævneværdige engelske medier endnu har grebet, hvilket betyder, handlen nok ikke er helt så fremskreden end som så. OldTrafford.dk følger selvfølgelig historien, hvis der skulle komme opdateringer.

Angriberen Julian Álvarez er 21 år gammel, har scoret 36 mål og lavet 25 assist for River Plate. Det har han krydret med en lang række ungdomslandskampe og fem A-landsholdskampe.

Forrige artikel

Romano: Napoli forsøger at hente Tuanzebe

Næste artikel

OldTrafford.dk anbefaler: Eric Cantona guider dig om The United Way

ANNONCE