United ude af Europa League

Manchester United er ude af dette års Europa League, efter et 3-0 nederlag til Sevilla i returopgøret. United taber sammenlagt 5-2.

Manchester Uniteds masive kampprogram fortsatte i aftes, da de på udebane skulle møde Sevilla i de to holds returopgør i Europa League-kvartfinalerne. Første opgør endte 2-2 på Old Trafford, efter United smed en 2-0 føring.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

United fik en mareridtsstart på opgøret, da en fejl fra Harry Maguire endte i en Sevilla scoring efter blot otte minutter. Youssef En-Nesyri scorede føringsmålet for det spanske hold. United forsøgte at slå tilbage, men måtte se sig fortsat udspillet af Sevilla-mandskabet. Dog endte første halvleg 1-0 på Ramon Sanchez Pizjuan.

Anden halvleg startede ligeså skidt som første, da Sevilla fordobler deres føring til 2-0, efter mål af Loic Bade. Og til sidst slog En-Nesyri det sidste søm i kisten, da han lukkede kampen med en 3-0 scoring. Sevilla vinder opgøret 3-0 og slår United ud af dette års Europa League.

Stilling: Sevilla 3 – 0 Manchester United

Målscorere:

Youssef En-Nesyri (1-0)

Loic Bad (2-0)

Youssef En-Nesyri (3-0)

4 kommentarer
 1. Pinligt og faktisk også rystende at se på….

  Pyha der er langt endnu for os, sad og så City køre Bayern ude af Champions League i går og hold da op hvor er vi langt fra det niveau.

  Tror desværre vi er lidt blændet af vores forhåbninger nogle gange, vi mangler simpelthen bund i holdet, vi har længe været afhængige af Rashfords mål og i dag så vi virkeligt hvor meget Bruno betyder for holder når han mangler.

  Hele holdet var ganske enkelt ringe, og Maguire viste dig fra den side kender, som de sagde i studiet hvorfor vender han ikke bate med bolden situationen, han kan sætte tre Sevilla spillere ved en simpelt vending op i banen…De Gea har tydeligvis heller ikke overblikket her, men tror det er ETH der insistere på dette opspil og derfor lægger fejlen i min optik hos Maguire, han løber mod De Gea og vinker samtidigt “giv mig bolden” og så i slow kan man se han kigger dig over skulderen bate ikke den vej hvor tacklingen kommer fra…Varene eller Licha havde begge vendt op i banen med bolden, det er jeg 100% sikker på.

  Fejl sker ind imellem men denne kæmpe fejl efter 8 min gjorde bare at Sevilla red videre på den bølge af fejl som kampen på OT sluttede med og United mistede troen på at kunne lave et resultat.

  Jeg havde klart forventer vi kunne vinde denne turnering så jeg er skuffet.

  På den anden side kan vi koncentrere os om FA Cuppen på Søndag mod Brighton på Wembley og derefter fokusere på Premier League.

  GGMU

  1. Jeg ser sådan set Brighton som et bedre hold end Sevilla, så jeg tror også vi ryger ud til dem. Nok også det bedste, fordi vi får rigeligt at se til, ift at skulle forsvare 4. Pladsen, og ETH og alle os andre har nu set hvor godt vi kan præstere, men også hvor dårligt, og vigtigst afcsl, hvilke spillere som skal ud..

   1. OH

    Du har helt ret i at Brighton er et bedre hold end Sevilla, men med den fantastiske opbakning i Spanien blev de mindst 10-15% bedre og sammenholdt med den tro på tingene som United gav Sevilla i de sidste 10 min på OT gav det værterne en voldsom gejst vi slet ikke kunne matche.

    En anden årsag var jo også at vi på ingen måde lignede et hold der ville vinde kampen, og med de fejl vi lavede gav vi Sevilla muligheden for at brillerer og se bedre ud på dagen.

    Vi må samle os til Brighton kampen, men med det niveau jeg så City på har vi ikke en kinamands chance for at vinde FA Cuppen hvis City kommer i finalen….måske 10% chance.

    City har fundet melodien her i slutfasen og bliver også Mestre desværre, håbede på at Arsenal kunne stå distancen i denne sæson men City kommer bare buldrende, mens vi ligner en fuser der bare langsomt brænder ud…

    Top 4 i ligaen er det primære mål nu som jeg ser det.

    Vi vandt den lille cup og det skal vi være glade for og så bygge på til næste sæson.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstillingen: Én ændring i aften

Næste artikel

Karakterbogen: Skadesramt defensiv koster United dyrt

ANNONCE