United vil tage et kig på sine spillerhandler

Manchester United sendte idag en pressemeddelse ud hvori klubben lægger op til en stor gennemgang af klubbens seneste spillerhandler, og vil i fremtiden offentliggøre så meget som muligt af pengeoverførselser i forbindelse med transfers, som vi så det ved købet af Louis Saha i fredags.

Her offentliggjorde klubben hvor mange penge, som gik til agenter i forbindelse med købet af den franske angriber, og det vil klubben fortsat gør i fremtiden efter, at klubbens største aktionærer, John Magnier og JP McManus har truet klubben.

Manchester United fremlagde samtidig deres transferpolitik, som bl.a. lyder på følgende punkter:

 • Bestyrelsen afgører spillerkontrakter og fastlægger strategien, og beslutter om denne strategi skal fuldføres.
  Klubmanageren, Sir Alex Ferguson, er ikke direktør i hverken aktieselskabet eller fodboldklubben.
 • Sir Alex Ferguson identificerer potentielle køb og råder til køb og salg, men er ikke involveret hverken gennem de finansielle eller kontraktmæssige aspekter i forbindelse med forhandlinger med førsteholdsspillere, agenter og klubber.
 • De udøvende direktører, ledt af adm. direktør, David Gill, ordner alle transaktioner og kontraktforhandlinger. Alle førsteholdsaftaler skal accepteres af bestyrelsen.
 • Der tages hensyn til alle kvalificerede råd i alle sager, som bliver taget med hensyn til FIFA, FA og FAPLs(FA Premier League) regler.
  Det bedes noteres, at alle betalinger ved transfers, inkl. betalinger til agenter, vil blive udført via FA eller FAPL.

  Derudover lægger klubben vægt på, at alle transfers over 250.000 kr. skal accepteres af alle de involverede direktører i klubben og sendes ind til FAPL.
  Manchester United PLC har desuden bestemt, at der fra og med dette transfervindue vil blive offentliggjort så megen information omkring betalinger af transfers som muligt, og vil desuden også tilskrive dette i årsregnskabet med start fra næste regnskabsår.

  Manchester United Plc vil desuden anbefale FAPL til, at lave klare retningslinjer overfor klubberne om betalinger til agenter.

 • Forrige artikel

  United møder City eller Spurs i 5. runde

  Næste artikel

  Timm afslog Antwerpen

  ANNONCE