Manchester United

United vinder anden træningskamp efter svær start

Efter en svær start vender United kampen og vinder 1-4 over Melbourne Victory.

Manchester United forsætter de gode takter i deres pre-season. Efter at have slået Liverpool 4-0 i den første træningskamp, vinder de i dag 1-4 over Melbourne Victory.

Kampen startede langt fra optimalt, da United efter blot 5 minutter kommer bagud 1-0. Efter et flot angreb, bringer Christopher Ikonomidis Melbourne Victory foran. Det var et sløjt United forsvar, som ikke fulgte ordentlig med. Kampen vender dog fuldstændig i slutningen af første halvleg. Først er det Scott McTominay, som lidt heldigt får bolden sparket i nettet, efter den bliver rettet af. Og tre minutter efter er det Anthony Martial som bringer United foran 1-2.

United skifter hele 10 spillere i starten af anden halvleg. Og de fortsætter alle de gode takter fra første halvleg. Efter en blot assist fra Eric Bailly, scorer Marcus Rashford til 1-3. Og det bliver også til fire mål fra United, da Melbourne Victory scorer et selvmål i de døende minutter af kampen. United vinder 1-4 i sæsonens anden træningskamp.