Uniteds præstationer holder Casemiro vågen om natten

Casemiro har søvnløse nætter på grund af Manchester Uniteds dårlige sæson. Det siger han til ESPN Brazil efter Liverpool-kampen.

Manchester Uniteds nuværende sæson har formentlig givet de fleste fans grå hår. Præstationerne påvirker dog også spillerne. Casemiro fortæller efter søndagens derby mod Liverpool, at han af og til har svært ved at sove på grund af det.

– Nogle gange kan jeg ikke engang sove, fordi jeg tænker på, hvad vi kan gøre anderledes. Det er virkeligheden. Der er ingen grund til at tænke på titler eller Champions League-pladser. Vi skal tænke på den næste kamp, siger han til ESPN Brazil.

Casemiro er naturligvis frustreret over at være 22 point efter førstepladsen. Men han mener samtidigt, at United skal fjerne fokus fra tabellen og forsøge at holde fokus på den næste kamp.

– Vi havde muligheden for at hente ni point i de sidste tre kampe, og vi endte med to. Vi var kede af det. Vi skal tænke kamp for kamp og fokusere på det næste opgør mod Bournemouth, siger han.

Casemiro og holdkammeraterne har på otte dage tabt tre føringer på gulvet sent i kampene mod henholdsvis Brentford, Chelsea og Liverpool. De røde djævle er derfor hægtet af i kampen om Champions League-pladser til den kommende sæson, da de nu har 11 point op til Tottenham på fjerdepladsen.

 

Forrige artikel

Premier League flytter Uniteds udekamp mod Crystal Palace

Næste artikel

Vidic: »Mainoo minder mig om Modric«

ANNONCE