Usain Bolt: Giv mig chancen, Fergie

Verdens hurtigste mand og dedikerede United-fan, Usain Bolt, joker ikke, når han siger, at han ønsker en prøvetræning i Manchester United.

Den jamaicanske supersprinter er i færd med at ødelægge al modstand under De Olympiske Lege, og måske synes det store ego, at det er ved at blive for let for ham i hans vante discipliner. Derfor appellerer han nu til Sir Alex Ferguson om en prøvetræning, hvor han kan vise, at han faktisk kan andet end at løbe stærkt.

– Folk tror jeg mener det for sjovt. Hvis Sir Alex Ferguson ringede mig op, og sagde: “OK, kom og giv det et skud,” så ville det være umuligt for mig at takke nej til. Jeg ville ikke gøre det, hvis jeg ikke mente, at jeg var god nok. Jeg er en udmærket spiller, og jeg ved, at jeg ville kunne gøre en forskel. Jeg ville selvfølgelig være den hurtigste på holdet, men jeg har også andet i benene. Jeg er i England et par dage endnu, så hvis Ferguson vil finde mig, så ved han, hvor jeg er, siger Usain Bolt til The Sun.

Rio Ferdinand er begejstret for udtalelserne fra sit store idol og vil gerne hjælpe ham i bestræbelserne på at overbevise Sir Alex Ferguson.

– Hvis du vil have den prøvetræning, så skal jeg nok snakke med bossen (Ferguson, red.). Godt gået i 100m-konkurrencen! Jeg ser frem til at se dig gøre det samme i 200m, skrev Rio Ferdinand før i dag til Usain Bolt på Twitter, hvortil han svarede:

– Efter OL arbejder vi på det… LOL… Tak, min ven!

Wayne Rooney mener dog, at Usain Bolt burde holde sig til det han gør bedst.

– Han ville helt sikkert bringe noget fart til holdet! Men det er naturligvis to forskellige sportsgrene. Jeg tror, han ville gøre klogest i at blive på løbebanerne.

Forrige artikel

Evans tilbage i let træning

Næste artikel

Optakt: Manchester United – Barcelona

ANNONCE