Neville: Bedre balance med Mkhitaryan

Gary Neville er begejstret for Henrikh Mkhitaryan, og mener, at United er mere i balance med armeneren på højrekanten.

Efter en hård start på karrieren i Manchester United, har armenske Henrikh Mkhitaryan endelig vist hvorfor United var så ivrige efter at hente ham i Borussia Dortmund i sommers.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Mål, assists og flere man of the match-præstationer i de seneste kampe, har i den grad bidraget til et gennembrud for den hurtige offensivspiller. Og Gary Neville mener da også, at United er mere i balance med Mkhitaryan på kanten end med Mata.

– Det er bestemt ikke for at kritisere Mata. Men jeg vil altid sætte spørgsmålstegn ved, om Mata bør have en plads på Uniteds hold i en position på kanten. Min mening er, at United bør spille med speed og bevægelse på kanterne. Hvis Mata skal ind igen, bør det i min optik være i en rolle som 10’er, eller på midtbanen, siger Neville i følge Sky Sports.

Det er primært grundet Zlatan Ibrahimovic, at Gary Neville ønsker hurtige og bevægelige kanter, som kan skabe nogle løb i dybden omkring den store svensker. Og her bidrager Mkhitaryan med mere end Juan Mata gør.

– Jeg mener slet ikke det er enden for Mata i United. Han har været godt spillende i denne sæson, og har ikke gjort meget forkert. Men jeg mener bare, at United ser ud til at være mere i balance uden ham på kanten.

– Når du har Zlatan oppe foran, har du en spiller der er knap så mobil og ikke løber i bagrummene, men som er eminent til at holde på bolden med ryggen til målet. Dermed må du have folk med fart på siderne af ham. Det der bekymrer forsvarsspillerne mest er fart, og her mener jeg, at United er i bedre balance med Mkhitaryan på kanten, lyder det fra Neville.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Store roser til Tahith Chong fra McKenna

Næste artikel

- Valencia har været fænomenal

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share