Valencia: Nyder at spille back

Antonio Valencia er efterhånden blevet fast mand på højre back. Spilleren nyder at spille på positionen.

Han var oprindeligt købt som fløjspiller, men det har ændret sig i denne sæson. Valencia er lige nu fast mand på højre back, fordi manageren foretrækker ham på denne position. 

Valencia er dog lang fra utilfreds med den nye plads, og han har formået at udnytte sin fart og offensive tilgang til spillet på backen. 

– Jeg nyder det faktisk. Det fungerer godt for os, og jeg har spillet her hele sæsonen efterhånden. Det var en hård position at vænne sig til, men det handler om at bevare koncentrationen hele tiden. Du skal være opmærksom i alle 90 minutter, for du er meget i boldbesiddelse, siger Valencia til MUTV.

– Når jeg går med i angreb, skal jeg hele tiden være opmærksom på det defensive også. Hvis jeg efterlader for meget plads, kan der opstå farlige situationer. Det er den store forskel fra fløjen, hvor der er plads til flere chancer. 

Generelt er koncentration afgørende for hele holdet. Valencia er opsat på at sætte nederlaget mod Chelsea i baggrunden og komme tilbage på sporet mod Everton. 

– Når vi spiller så godt, men taber, så gør det ekstra ondt. Everton-kampen betyder, at vi endelig kan koncentrere os om at komme tilbage på sporet igen. 

Der er kickoff på Goodison Park søndag klokken 14.30.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

LVG: Har tilbudt de Gea en masse penge

Næste artikel

Van Gaal: Giggs bliver min afløser

Relaterede artikler
Total
0
Share