Valencia: Vigtigt at holde nullet

Antonio Valencia håber at kunne udbygge Uniteds fine defensiv, der ikke har sluppet mål ind i de seneste fire opgør.

United har haft en god defensiv i de seneste uger, hvor der ikke er blevet sluppet mål ind i de seneste fire kampe. Det skulle gerne blive til fem kampe, for Antonio Valencia ved, hvor vigtigt det er at holde nullet på hjemmebane i Europa.

– Det er vigtigt at få et clean sheet og forsvare godt. Derefter ved vi, at vi har nogle spiller med meget høj kvalitet, som er i stand til at score i den anden ende af banen. Men ja, vi skal være på vagt i defensiven, siger Valencia.

United starter hjemme, og skal så en tur til Frankrig i returkampen om en billet til 8-delsfinalerne i Europa League. Selv om United ikke har været i aktion i Europa siden kampen mod Zorya Luhansk den 8.december, skal man nok hurtigt finde rytmen igen mener den stærkt spillende højreback.

– Det er ikke et problem, vi forbereder os godt på kampene, og ønsker at gå hele vejen til finalen. Forhåbentlig kan vi få et godt resultat, og sende fansene glade hjem fra stadion. Det er vigtigt for os at kunne tage dertil med et godt udgangspunkt. Det hele afhænger af hvad der sker torsdag, lyder det i følge manutd.com fra Valencia.

United er inde i et tætpakket program i øjeblikket. Efter torsdagens kamp mod St Etienne, står den i weekenden på FA Cup-opgør mod Blackburn, inden returkampen i Frankrig på onsdag, hvorefter det gælder finalen mod Southampton i EFL Cuppen.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Vi kan få meget travlt

Næste artikel

Scholes efterlignede Kroos

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share