Van de Beek: Tålmodig trods manglende spilletid

Selvom han ikke svømmer i spilletid, er Donny van de Beek stadig godt tilfreds med tilværelsen i Manchester United, hvor hollænderen dog kunne ønske sig lidt flere minutter på grønsværen.

Siden Manchester United åbnede pengepungen og hentede Donny van de Beek til klubben, har der været store forventninger til spilkreatøren. 

Men den hollandske midtbanemand har endnu ikke forløst sit potentiale, mest af alt fordi det er blevet til sporadisk med minutter i Premier League i denne sæson. Det slår dog ikke de Beek ud af kurs.

– Det lyder som en kliché, men jeg nyder at være del af et godt hold, selvom jeg selvfølgelig godt kunne ønske mig at have spille mere. Jeg er tålmodig af natur, men samtidig skal du også spille så meget som muligt, når du er kommet til en ny klub, siger van de Beek ifølge det hollandske medie, NOS.

Den 23-årige landsholdsspiller har haft sig en snak med United-manager Ole Gunnar Solskjær, som angiveligt har varslet flere chancer i fremtiden. 

– Han (Ole Gunnar Solskjær, red.) siger, at jeg skal være tålmodig og fortsætte med at gøre som nu. Han siger, at han har set, jeg kan gøre en forskel på banen, og at jeg snart vil få min chance.

– Når muligheden byder sig, så er jeg klar! Jeg mener også, jeg har bevist, at jeg kan gøre en forskel, når jeg får chancen. 

Donny van de Beek, som scorede for Holland i onsdagens 1-1-opgør mod Spanien, har indtil videre deltaget i fem ligakampe, men hollænderen, som scorede i sin debut mod Crystal Palace, har endnu sin første startplads i Premier League til gode. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Andy Cole: United er to år fra at være tilbage i toppen

Næste artikel

AS: United vil have Camavinga som Pogba-erstatning

Relaterede artikler
Total
0
Share