Van der Sar afviser ikke United-comeback

Den tidligere Manchester United-målmand, og nuværende direktør i Ajax, sættes i forbindelse med jobbet som sportsdirektør på Old Trafford. – Jeg er glad i Ajax, men United er en speciel klub, siger hollænderen.

Manchester United leder efter en sportsdirektør, der kan arbejde sammen med Ole Gunnar Solskjær. Kunne det måske være Edwin van der Sar? 

Det spørgsmål er den tidligere United-keeper blevet stillet i et stort interview med Sunday Times. Og at dømme ud fra hans svar, kunne det godt lyde som om, at han holder døren på klem: 

– Jeg ved, at United er en meget større udfordring end Ajax. United er ikke bare en stor og berømt klub, det er et verdensomspændende brand. Og alligevel føles det som en familieklub. 

– Jeg kan huske, da jeg kom fra Fulham. Efter en dag følte jeg mig hjemme. Rengøringsdamerne, kokken Mike, receptionisten Kath. De er der stadig. 

– Det skal man sætte pris på, og Ole (Gunnar Solskjær, red.) gør et fantastisk stykke arbejde. Det samme gør Ed (Woodward, red.) 

– Jeg har den største respekt for ham, og hvad han gør for klubben. Så jeg har ikke behov for at komme og være den store mand.

– Jeg vil gerne føle, at jeg bidrager, og det kan du kun gøre de steder, hvor du tror på projektet. United er sådan et sted. 

– Hvem ved i fremtiden? Men i de kommende år er jeg her, siger Edwin van der Saar. 

Den store hollænder spillede i Manchester United frem til han rundede 40 år. Hans sidste kamp var mod FC Barcelona i Champions League-finalen i 2011. Siden er han gået fra marketingschef til administrerende direktør i barndomsklubben Ajax. 

I slutningen af sidste kalenderår afviste han rygterne om, at han skulle være på vej tilbage til Manchester United som sportsdirektør. 

Forrige artikel

Dwight Yorke: Tror ikke, vi kan stoppe Lionel Messi

Næste artikel

Marca: Real klar til at gå efter Pogba

ANNONCE