Van der Sar savner suset

Intet slår følelsen man har inden de store kampe, og det at høre fansene råbe ens navn efter en stor redning. Edwin van der Sar savner suset fra fodboldbanen.

Det er efterhånden halvandet år siden den nu 41-årige Edwin van der Sar valgte at lægge støvler og handsker på hylden. Den sympatiske hollandske keeper indrømmer dog, at han savner livet på banen.

– Det er det største at spille, og du vil opleve det og udleve drømmen så længe som muligt. Og når man ser folk som Paul Scholes, tænker man “måske”. Det er sådan et fantastisk liv, og jeg vil opfordre alle til at nyde hvert et øjeblik af karrieren, siger van der Sar til avisen Independent.

Edwin van der Sar har siden sit karrierestop brugt tiden på familien. Mere tid til familien og det at slippe for den megen transport og rejser, er de to bedste ting ved karrierestoppet, fortæller van der Sar. Men det kan ikke sammenlignes med følelsen efter en fantastisk redning.

– Intet kan sammenlignes med det at lave en fantastisk redning på udebane, og høre fansene synge dit navn, eller stemningen når holdet scorer et mål eller vinder en stor og afgørende kamp, siger hollænderen.
 

Altid svært mod Chelsea

På søndag spiller United topkamp i London, når Fergusons tropper gæster Stamford Bridge og Chelsea. Van der Sar var ikke med til at vinde over Chelsea mange gange i sin tid i United-buret, specielt ikke på udebane.

Dog er et af karrierens højdepunkter efter en sejr mod netop Chelsea. Nemlig Champions League-sejren i 2008 efter straffespark mod Chelsea i Moskva. Edwin van der Sar har stor respekt for Chelsea og erkender, det bliver svært for United på søndag.

– Vi vandt ikke mange gange i Chelsea, da jeg var i United, det var altid svært, og det bliver det også i weekenden. De har skiftet formation, og nu er de mere livlige og offensive. De ser bestemt ud til at have nogle fremragende offensive muligheder på midtbanen, hvilket er et område, hvor United måske har haft problemer i lidt tid.

– United har ikke haft mange tests endnu i år, kun Tottenham, og det blev jo desværre til et nederlag. Men kampen søndag vil blive en stor og spændende test, siger van der Sar.

Forrige artikel

Celtic-profil på vej til United?

Næste artikel

Di Matteo ikke bekymret for mind games

ANNONCE