Van Dijk rådgiver Maguire om dyrt prisskilt

Den hidtil dyreste forsvarsspiller i verden, Virgil van Dijk, blev i går overgået i pris, da Manchester United hentede Harry Maguire i Leicester for 80 millioner pund, svarende til 650 millioner kroner. Nu advarer van Dijk den nye jernmand i Uniteds midterforsvar mod det pres, der følger med en rekordpris.

– Man er nødt til at lære at håndtere det pres, der følger med i at være den dyreste forsvarsspiller i verden.

Sådan siger Liverpools van Dijk blandt andet i et interview med goal.com ovenpå Leicesters salg af Harry Maguire til Manchester United.

– Der vil altid komme et tidspunkt, hvor det vil ændre sig (hvem der er den dyreste forsvarsspiller i verden, red.). Sådan er markedet. Han har ingen indflydelse på det, men jeg ønsker ham held og lykke.

– Det er ikke nemt at lukke fuldstændig af for det pres, der følger med. Jeg kan godt lide at sætte tingene i perspektiver. Der er mange ting, der er vigtigere end at spille fodbold. Du er nødt til at nyde det, men presset vil altid være der.

– Det pres, der følger med prisen, ændrer ikke så meget. Der er pres på i alle storklubber. 

van Dijk blev selv solgt fra Southampton til Liverpool for 75 millioner pund den 27. december 2017. 

Liverpool skyder Premier League-sæsonen i gang på fredag, når de tager imod nyoprykkerne fra Norwich på hjemmebane. United har anderledes hård modstand, idet de møder Chelsea søndag hjemme på Old Trafford. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Vildt tilbud: Kampbillet til United - Palace og hotelovernatning for 995,-

Næste artikel

Herrera: Jeg kunne ikke spille for en anden engelsk klub

ANNONCE