Van Gaal begraver stridsøksen med Mourinho

Louis van Gaal har af flere omgange kritiseret José Mourinho, men nu taler han pænt om portugiseren. Dog er Ed Woodward stadig ikke tilgivet for sin behandling af den hollandske manager.

Louis van Gaal har af flere omgange givet udtryk for, at han mener, hans fyring i United var respektløs. Han har kritiseret klubben og også efterfølgeren, José Mourinho har stået for skud. Men nu virker det, som om sidstnævnte går fri.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg er ikke skuffet over Mourinho. Alle trænere vil træne Manchester United, for det er en af verdens største klubber. Det vil jeg ikke klandre ham for, siger hollænderen til Sport Bild, der dog stadig ikke har glemt, hvordan Ed Woodwaard behandlede ham.

– Jeg finder det mærkeligt, at en direktør kan sige, at klubben er rigtig glade for dig, og man ikke skal tro på, hvad pressen skriver, og han så alligevel fyrer en. Endda lige efter man har vundet FA Cuppen. 

Louis van Gaal slutter af med at kalde Pep Guardiola for den bedste manager i Premier Leauge og peger på Citys fodbold som målet for, hvordan han ønskede at spille med United.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Engelske aviser: John O'Shea på vej på pension

Næste artikel

Martial rygtes atter væk fra United

ANNONCE