– Van Gaal bør ikke brokke sig

Johan Cruyff langer ud efter Louis van Gaal, der har været kritisk over det hektiske juleprogram.

Louis van Gaal har brokket sig lidt over det hektiske program der er i England mellem jul og nytår. “Spillerne kan ikke nå at restituere på 48 timer”, har Uniteds manager blandt andet været fremme og sige.

Men den holdning møder ikke megen sympati og opbakning fra en anden hollandske træner. Johan Cruyff langer nu ud efter van Gaal, og mener slet ikke det er noget van Gaal bør udtale sig om.

– Hvis du vælger at tage et job i England, så vælger du deres succesfulde system, som er baseret på hvornår de kan fylde stadion op. Fansene har tid i denne periode, lyder det fra Cruyff i hans ugentlige klumme i den hollandske avis De Telegraaf.

Van Gaal og Cruyff er ikke kendt for at være de bedste venner. Der var ballade mellem de to allerede for år tilbage, da de begge var i Ajax, ligesom Cruyff flere gange var yderst kritisk overfor van Gaal og det hollandske landshold i forbindelse med VM-slutrunden i Brasilien.

Den 67-årige Johan Cruyff mener ikke der vil ske ændringer i kampprogrammet, da det er en stor succes i det engelske.

– At spille mellem jul og nytår er en tradition, det kan godt være det tilgodeser de fysisk stærke hold. Men det har været en succes siden starten, og vil også være det om 100 år. At brokke sig, når alle omkring dig er glade for det, er tåbeligt. Specielt når man samtidig bliver betalt rigtig godt for at arbejde i denne periode, siger Cruyff.

Forrige artikel

FA Cup: Dem kan United møde

Næste artikel

Sælger billetter til ikke-eksisterende United-kamp

ANNONCE