Van Gaal: Et stort skridt i den rigtige retning

Louis van Gaal er en lykkelig mand, efter at hans hold for fjerde gang ud af fire mulige slog ærkerivalerne fra Liverpool. En sejr der skyldtes en god anden halvleg, mener hollænderen.

Louis van Gaal har måttet lægge ører til stor kritik i de seneste måneder, men mod ærkerivalerne fra Liverpool har han endnu ikke fejlet. Det gjorde han heller ikke i dag, da hans hold vandt 1-0 på en sen Wayne Rooney-scoring.

Den hollandske træner er forståeligt nok en glad mand efter dagens resultat, der sikrede dem avancement til en femteplads i tabellen. 

– Når du slår Liverpool, er det godt for fansene – og i forhold til tabellen, da vores konkurrenter også taber point. Det er et stort skridt i den rigtige retning, og jeg er meget glad, siger Louis van Gaal til Sky Sports.

– I første halvleg var vi ikke dygtige til at holde på bolden, men vi overlevede første halvleg. Vi spillede meget bedre i anden halvleg og holdt bedre på bolden og skabte chancer, og så scorer Wayne Rooney igen et fantastisk mål.

Manchester Uniteds spanske målmand blev af mange udråbt som kampens spiller, efter han lavede nogle fantastiske redninger i anden halvleg. Van Gaal mener dog ikke, at det var noget nævneværdigt.

– Jeg synes ikke, David de Gea var på særlig hårdt arbejde i dag – han skal stoppe to eller tre bolde – det skal en målmand kunne gøre. Han spiller rigtig godt, men du kan ikke sige, at han var fantastisk, fremragende målmand i dag.

– Vi spillede mod Newcastle, hvor vi gav to føringer væk, men i dag har vi gjort de ting, vi har trænet og talt om, så det er det mest værdifulle aspekt ved dagens kamp. Vi vandt, og nu har vi vundet en masse kampe i 2016, og vi har ikke tabt endnu.

Med dagens sejr kom United op på årets tredje sejr ud af fire mulige. Med 37 point ligger man nu på femtepladsen i tabellen – to point bag Totteham på fjerdepladsen. 

Liverpool ligger på en øjeblikkelig niendeplads med 31 point. Watford med 29 point kan dog overhale dem, hvis de vinder mandag aften.

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod Liverpool

Næste artikel

Effektive United vandt på Anfield

Relaterede artikler
Total
0
Share