Van Gaal: Helt fantastisk

Manchester Uniteds hollandske manager er yderst tilfreds med præstationen i dagens sejr over Everton

Efter en slem skuffelse på Emirates før landsholdspausen, havde Louis van Gaals tropper noget at revanchere i dagens kamp mod Everton på Goodison Park.

Efter en solid præstation og 3-0 på måltavlen viste holdet derfor, at de er i stand til at kæmpe sig tilbage. Et resultat, der virkelig glæder Louis van Gaal.

– Fantastisk. Jeg er meget stolt af dem. Nederlaget mod Arsenal, to uger, hvor jeg ikke kan arbejde med dem – og så denne præstation? Fantastisk, siger manageren ifølge Sky Sports.

– Vi analyserer, hvordan Everton spiller og vælger så den bedste løsning, men al kredit skal gå til spillerne i dag. Du har også brug for en lille smule held. Målene var fremragende, men de kom også på nogle gode tidspunkter.

– Men det er kun én kamp. Arsenal-kampen var også kun én kamp. Vi behøver ikke at overdrive. Vi er nødt til at blive mere konsistente, så når vi næste weekend vinder over Manchester City, kan vi sige “okay, nu kan vi måske begynde at tænke på titel-ambitionerne”.

– Men selvfølgelig har vi altid det mål at blive mestre. Det er selvfølgelig vigtigt i forhold til vores ambition, men vi er også nødt til at være realistiske. Det er for tidligt at tale om det.

Louis van Gaal og co. skal allerede i aktion igen på onsdag, hvor de møder CSKA Moskva på udebane.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney: En virkelig god præstation

Næste artikel

Herrera: Spiller vi som i dag, kan vi slå alle

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share