Van Gaal hylder holdånden

På trods af et knebent nederlag og et rødt kort til Chris Smalling, kunne den hollandske manager kun rose sit holds arbejdsindsats i anden halvleg

Det var første gang i 44 år at Manchester United har måttet gå fra banen som tabere efter fire lokalderbyer i træk. Dermed ligger “de røde djævle” hele syv point efter naboerne i tabellen.

Men på trods af Sergio Agueros sejrsmål, roste Louis van Gaal efter kampen sit mandskabs viljestyrke. Det siger hollænderen ifølge BBC.

– Jeg sagde til drengene at viljestyrken og arbejdsindsatsen var ubegribelig. Når du kan yde det kan du være meget stolt. Men vi har nul point, og i sport er det altid målene der tæller.

– Vi kom tæt på selvom vi spillede med 10 mand. Vi skabte flere chancer end i første halvleg. Vi kom tæt på, men ikke tæt nok i dag, og vi er nødt til at forbedre os.

Dumt af Smalling

Chris Smalling blev sendt tidligt i bad efter sit andet gule kort på kun ni minutter, da der kun var gået 39 minutter af første halvleg. En fejl som van Gaal mener ikke bør kunne ske.

– Det første gule kort for Chris Smalling så jeg ikke. Men ok, dommeren giver dig det gule kort. Som spiller ved du at du har et gult kort, og du kan ikke gøre hvad han gjorde, for det andet gule kort. Det er logisk.

– Jeg siger en masse ting til mine spillere, og på trods af det, er det ikke altid at de lytter. Der er også følelser med, og nogle gange kan de være svære at styre, men det var ikke særlig klogt gjort.

Ingen Rojo mod Palace

Udover udvisningen af Smalling, blev Marcos Rojo skiftet ud efter 56 minutter i, hvad der lignede en slem skulderskade. Intet er sikkert, men van Gaal tør godt sige at forsvarsspilleren ikke bliver klar til næste uge.

– Skulderen er ude, så du ved aldrig hvor lang tid det vil tage. Jeg er nødt til at vente til i morgen – men han kommer ikke til at spille mod Crystal Palace, lyder det fra hollænderen.

– Vi har skader, men stadig 11 spillere til rådighed, og de er meget gode spillere. Jeg græder ikke over det, men nogen gange kan det være svært at skulle vælge det bedste hold. Men jeg tror jeg lige kan klare det.

Med 13 point ligger “de røde djævle” på en øjeblikkelig 9. plads, 13 point bag førerholdet fra Chelsea.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Knebent nederlag i lokalbrag

Næste artikel

Pellegrini: Vi burde have vundet større

ANNONCE