Pellegrini: Vi burde have vundet større

Manuel Pellegrini er tilfreds med sejren over lokalrivalerne, men mener at de himmelblå blev snydt for mindst et straffespark samt en udvisning mere til de røde.

Det holdt hårdt for de larmende naboer, men Premier Leagues topscorer fik alligevel sikret 1-0-sejren til Manchester City. Manuel Pellegrini var derfor en glad mand efter kampen, han mener var “speciel”.

– Selvfølgelig var det hårdt. Derbyer er altid specielle kampe for begge hold. Manchester United har nogle meget dygtige spillere, og hvis du giver dem tid og plads, kan de afgøre kampen, siger chileneren til BBC.

– Vi arbejdede hårdt og spillede rigtig godt indtil vi scorede, men måske fortsatte vi ikke helt med at spille vores spil efter det. Vi havde en masse boldbesiddelse i de første 45 minutter og to klare målchancer.

På trods af mange chancer til holdet der var i overtal det meste af kampen, blev slutresultatet dog 1-0 på målet sat ind af Sergio Arguero efter 63 minutter. Pellegrini havde dog gerne set i hvert fald ét straffespark til hjemmeholdet.

– Vi havde i hvert fald halvandet straffespark. Der var straffespark og rødt kort mod Yaya Toure, men vi fortsatte med at spille med troen på at vi ville score, fortsætter chileren, som stadig har troen på et mesterskab til de lyseblå.

– Vi har 28 kampe mere at spille, hvilket er en masse point. Ingen kan vide hvad der vil ske.

Med sejren over de røde bysbørn, ligger Manchester City på en øjeblikkelig tredjeplads i Premier League. Med 20 point har de seks point op til Chelsea, mens de har hele syv point ned til Manchester United i midten af tabellen.

Forrige artikel

Van Gaal hylder holdånden

Næste artikel

Zabaleta: City fortjente sejren

ANNONCE