Van Gaal: Måske ikke flere indkøb

Louis van Gaal vil give de nuværende spillere en ærlig chance inden der handles spillere, og fortæller der trænes intenst på at lære det nye system at kende.

De fleste fans er ved at være utålmodige med hensyn til nye transfers. Vidal, Strootman og Hummels er navne der konstant kædes sammen med United, og flere fans ønsker snart at se et nyt stort navn præsenteret i United. Men van Gaal afviser ikke, at der måske slet ikke købes flere i dette transfervindue.

– Jeg vil give de nuværende spillere en fair og ærlig chance. Vi vinder alt pt, så måske behøver vi ikke flere nye spillere. Uanset hvad er der en måned tilbage af transfervinduet, sagde van Gaal på pressemødet i går før aftenens opgør mod Real Madrid.

Samtidig slog den 62-årige hollænder fast, at han ønsker at spille 3-5-2 eller 3-4-1-2, da han ikke mener det kan fungere med fire forsvarsspillere nede bagved. Derfor trænes der intenst på at lære systemet at kende.

– Jeg kan ikke se min filosofi virke med fire nede bagved, men måske kommer der perioder hvor vi må spille med fire forsvarsspillere, vi må se. Men nu kører vi alle træningspas med henblik på systemet med fem forsvarsspillere, sagde van Gaal.

Forrige artikel

- Desperat efter at vinde

Næste artikel

James håber på spilletid mod Real

ANNONCE