Van Gaal markerer sig allerede i United

Louis van Gaal har allerede slået i bordet i United, hvor spillerne nu mærker hollænderens jernnæve.

Mens van Gaal pt har travlt med at afslutte VM med maner i Brasilien, har han også tid til at give klar besked til Manchester om hvordan tingene skal køre. Den hollandske manager har dikteret dobbelt træning og kortere ferie.

Holland møder i morgen aften Argentina i semifinalen ved VM, og mens van Gaal er i Brasilien er det assistent Ryan Giggs som står med ansvaret for træningen i United. I fredags startede spillerne op med fysiske tests, mens selve træningen startede op i går mandag.

Her er spillerne blevet mødt med to gange træning om dagen, noget de ikke helt er vant til. Første træningspas er om morgenen, hvorefter det står frit for om man hviler på Carrington eller taget hjem, inden næste træningspas sidst på eftermiddagen.

Desuden har van Gaal bedt de engelske landsholdsspillere om at møde ind og være med til hele pre-season turen til USA. Normalt plejer United at give spillerne fire ugers pause efter slutrunder, men van Gaal mener de kan nøjes med lidt mindre.

Derfor må Welbeck, Rooney, Jones, Smalling og Shaw møde ind og rejse med resten af truppen næste uge. England røg ud af VM i gruppespillet, og spillede sidste kamp mod Costa Rica 24 dage inden afrejsen til USA.

Forrige artikel

Avis: United forhandler med Vidal

Næste artikel

Vermaelen nærmer sig United?

ANNONCE